AUTO LEASEN DEURNE

Auto leasen Deurne

Wenst u een specifiek model auto of wilt u advies over welke leaseauto het beste bij uw wensen past? Movability staat voor u klaar. Iedere gewenste auto kunnen wij onder de volgende leasevormen aan u leveren:

  • Full operational lease: Wilt u een auto leasen in de regio Deurne? De meest gekozen optie door ondernemers is ‘full operational lease’. Waarom? Bij deze leasevorm hoeft de auto niet op de balans vermeld te worden. Ook zijn de operationele kosten opgenomen in uw leasetarief. Het risico voor de restwaarde ligt bij de leasemaatschappij.
  • Financial lease: Wanneer u een auto wilt leasen die u op een later moment wilt overnemen voor de slottermijn is ‘financial lease’ een geschikte leaseoplossing. In tegenstelling tot ‘full operational lease’ ligt het risico voor de restwaarde bij uw onderneming en zijn de operationele kosten niet opgenomen in het leasetarief.
  • Elektrisch leasen: Bent u op zoek naar een elektrische leaseauto? Ook in de regio Deurne zien we ze steeds vaker op de weg. Omdat er steeds meer oplaadpunten bijkomen en een elektrische auto een aantal fiscale voordelen biedt, wordt deze leasevorm steeds populairder.

Leaseofferte opvragen

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


  • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
  • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
  • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT