AUTO LEASEN DEURNE

MOBILITEITS BEHEER

Auto leasen Deurne

Bent u ondernemer uit de regio Deurne en wilt u graag een auto leasen? Movability helpt u daar graag bij. Dankzij onze contacten met leasemaatschappijen in de regio Deurne weten we u als geen ander te adviseren.

Nadat u een definitieve keuze heeft gemaakt voor een leasecontract, sluiten we deze uiteraard ook voor u af. Het voordeel van Movability? Een maatwerk leaseoplossing, persoonlijk contact en aanbod van diverse services op het gebied van fleet & mobility. Movability, gevestigd in de regio Deurne, biedt de volgende leasevormen aan:

  • Full operational lease: Wilt u een auto leasen in de regio Deurne? De meest gekozen optie door ondernemers is ‘full operational lease’. Waarom? Bij deze leasevorm hoeft de auto niet op de balans vermeld te worden. Ook zijn de operationele kosten opgenomen in uw leasetarief. Het risico voor de restwaarde ligt bij de leasemaatschappij.
  • Financial lease: Wanneer u een auto wilt leasen die u op een later moment wilt overnemen voor de slottermijn is ‘financial lease’ een geschikte leaseoplossing. In tegenstelling tot ‘full operational lease’ ligt het risico voor de restwaarde bij uw onderneming en zijn de operationele kosten niet opgenomen in het leasetarief.
  • Elektrisch leasen: Bent u op zoek naar een elektrische leaseauto? Ook in de regio Deurne zien we ze steeds vaker op de weg. Omdat er steeds meer oplaadpunten bijkomen en een elektrische auto een aantal fiscale voordelen biedt, wordt deze leasevorm steeds populairder.

Leaseofferte opvragen