ADVIES- UTVOEREN - BEHEER

MOBILITEITSBUDGET

Aan de slag met het laten regelen van het mobiliteitsbudgetten voor werknemers? Geen idee hoe u de beste deal en regeling kunt maken op het gebied van mobiliteitsbeheer en mobiliteitsbudget? Geen nood! Movability adviseert u op het gebied van de beste mobiliteitsbudget oplossingen en mogelijkheden. U profiteert direct van onze expertise en jarenlange ervaring én van de inkoopvoordelen m.b.t. leveranciers in ons netwerk. 

Contact opnemen

Mobiliteitsbudget oplossingen

Op basis van het beschikbare budget als werknemer kiest u voor verschillende vormen om het mobiliteitsbudget optimaal te gebruiken. 

Wilt u weten welke vorm van mobiliteitsbudget het beste is voor uw werknemers? Laat u dan adviseren door onze experts op het gebied van mobiliteitsbudgetten. 

Met het kiezen van de juiste vorm in mobiliteitsbudget zijn er veel factoren van invloed. Zo is het belangrijk om te kijken naar hoe u het meest belastingvoordeel behaalt, maar ook of u met uw mobiliteitsbudget beter gebruikt kunt maken van een duurzame mobiliteitsoplossing of juist een leaseauto mogelijkheid. 

Movability adviseert niet alleen in de gehele keten van mobiliteitsbeheer en mobiliteitsbudget, maar beheert ook in het geheel uw wagenpark indien nodig. 

Daarnaast biedt Movability voor werknemers en werkgevers een duidelijk overzicht van de verwerking van het mobiliteitsbudget in een online dashboard. Dit kan ook in combinatie gebruikt met andere middelen zoals een NS-businesscard of leaseauto

Neem contact op

MOBILITEITSBEHEER CASES

REFERENTIES

Niet alleen op het gebied van mobiliteitsbudgetten biedt Movability haar diensten. Het hele spectrum aan mobiliteitsbeheer oplossingen wordt door haar verzorgd. Neem een kijkje op een aantal uitgewerkte cases op het gebied van mobiliteit, wagenpark beheer en meer.

Alle referenties

8 december 2021

Welzorg

Welzorg biedt mobiliteitshulpmiddelen om zorgeloos en veilig mobiel te blijven.
22 november 2021

CRH

CRH is een Ierse onderneming gespecialiseerd in bouwmaterialen.
18 oktober 2021

Opple Lighting

Opple Lighting is een internationale organisatie; één van de top-10 toonaangevende...
OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsbeheer kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Mobiliteitsbeheer


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen


Duurzame mobiliteit


Auto
Openbaar vervoer
Leenauto / Leenfiets

Contact opnemen


Consultancy


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen


NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT