AUTO LEASEN DEN BOSCH

Auto leasen Den Bosch

Bent u ondernemer uit de regio Den Bosch en wilt u zakelijk een auto leasen? Of bent u op zoek naar leaseauto’s voor uw personeel? Movability uit Boxmeer begrijpt dat u specifieke wensen heeft en biedt u een passend leasecontract.

We zijn een overkoepelende leasemaatschappij en hebben contact met veel leasemaatschappijen, ook in de regio Den Bosch. Hierdoor kunnen we u onafhankelijk adviseren. Vraag direct vrijblijvend een leaseofferte op of lees meer over de verschillende leasevormen.

Auto leasen Den Bosch

 • (Full) operational lease
  Maandelijks betaalt u de rente en aflossing voor het leasen van uw auto. Hiernaast kunt u ook operationele kosten in uw leasetarief opnemen. Welke? Dat bepaalt u zelf. Bij deze leasevorm loopt u geen risico voor de restwaarde, deze ligt namelijk bij de leasemaatschappij. Een bijkomend voordeel voor veel ondernemers is dat een leaseauto onder een (full) operational leasecontract niet op de balans van uw onderneming hoeft te staan. Ook wel een off-balance financieringsvorm genoemd.
 • Financial lease
  Wilt u als ondernemer uit de regio Den Bosch een auto leasen op afbetaling? Wanneer u kiest voor ‘financial lease’ neemt u de auto na afloop van uw leasecontract over voor de afgesproken slottermijn. Het risico voor de restwaarde ligt bij u en uw leaseauto moet wél op de balans van uw onderneming vermeld worden. Movability adviseert graag of deze leasevorm bij u past.
 • Elektrisch leasen
  Er zijn volop mogelijkheden voor het leasen van een elektrische auto bij Movability uit de regio Den Bosch. Bij het leasen van een elektrische auto profiteert u van een aantal fiscale voordelen, zoals de milieu investeringsaftrek en korting op bijtelling.
OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


 • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
 • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
 • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT