AUTO LEASEN CUIJK

Auto leasen Cuijk

Bent u ondernemer uit de regio Cuijk en wilt u graag een auto leasen? Movability helpt u daar graag bij. Dankzij onze contacten met leasemaatschappijen in de regio Cuijk weten we u als geen ander te adviseren.

Nadat u een definitieve keuze heeft gemaakt voor een leasecontract, sluiten we deze uiteraard ook voor u af. Het voordeel van Movability? Een maatwerk leaseoplossing, persoonlijk contact en aanbod van diverse services op het gebied van fleet & mobility. Movability, gevestigd in de regio Cuijk, biedt de volgende leasevormen aan:

Full operational lease

Wilt u zo min mogelijk risico lopen? Bij full operational lease zijn de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen. De risicodragende partij is de leasemaatschappij. Veel ondernemers vinden deze vorm van het leasen van een auto aantrekkelijk, omdat de auto niet op de balans meegenomen hoeft te worden.

Model 3: de Tesla model 3 is niet voor niets zo populair om zakelijk te leasen. Met een topsnelheid van maar liefst 261 k/m per uur en een Dual Motor All-Wheel Drive is het met recht een auto om trots op te zijn. Dankzij sensoren en radars die voertuigen om u heen signaleren, voorkomt u mogelijke aanrijdingen en ongelukken. Met een volle accu rijdt de Tesla model 3 zo’n 400 kilometer: genoeg voor gemiddeld dagelijks gebruik.

Naast de Model S en de Model 3 kunt u bij Movability ook terecht voor de Model X, Model Y en de Roadster.

Bij Movability kunt u ook terecht voor deskundig advies rondom andere automerken zoals KiaMercedesOpel en Volkswagen.

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


  • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
  • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
  • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT