AUTO LEASEN CUIJK

MOBILITEITS BEHEER

Auto
Leasen
Cuijk

Ben je ondernemer uit de regio Cuijk en wil je graag een auto leasen? Movability helpt je daar graag bij. Dankzij onze contacten met leasemaatschappijen in de regio Cuijk weten we jou als geen ander te adviseren.

Nadat je een definitieve keuze hebt gemaakt voor een leasecontract, sluiten we deze uiteraard ook voor je af. Het voordeel van Movability? Een maatwerk leaseoplossing, persoonlijk contact en aanbod van diverse services op het gebied van fleet & mobility. Movability, gevestigd in de regio Cuijk, biedt de volgende leasevormen aan:

Full operational lease

Wilt je zo min mogelijk risico lopen? Bij full operational lease zijn de operationele kosten in jouw leasetarief opgenomen. De risicodragende partij is de leasemaatschappij. Veel ondernemers vinden deze vorm van het leasen van een auto aantrekkelijk, omdat de auto niet op de balans meegenomen hoeft te worden.

Model 3: de Tesla model 3 is niet voor niets zo populair om zakelijk te leasen. Met een topsnelheid van maar liefst 261 k/m per uur en een Dual Motor All-Wheel Drive is het met recht een auto om trots op te zijn. Dankzij sensoren en radars die voertuigen om je heen signaleren, voorkom je mogelijke aanrijdingen en ongelukken. Met een volle accu rijdt de Tesla model 3 zo’n 400 kilometer: genoeg voor gemiddeld dagelijks gebruik.

Naast de Model S en de Model 3 kun je bij Movability ook terecht voor de Model X, Model Y en de Roadster.

Bij Movability kun je ook terecht voor deskundig advies rondom andere automerken zoals KiaMercedesOpel en Volkswagen.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden