CONSULTANCY

CONSULTANCY

Mobiliteits

management

Het uitvoeren, controleren en bewaken van gemaakte afspraken met zowel leveranciers als werknemers. Heb je wel eens berekend hoeveel tijd je daar maandelijks mee bezig bent?

Mobiliteits
management

Zijn er meerdere leaseauto's of duurzame mobiliteitsoplossingen binnen jouw bedrijf? Weet je niet goed welke regelingen, fiscale voordelen en administratie je moet bijhouden? Profiteer dan van de mogelijkheid om jouw mobiliteit uit te besteden.

Mobiliteitsmanagement uitbesteden

Mobiliteitsmanagement wordt vaak gezien als iets eenvoudigs, iets dat iedere ondernemer, HR- of administratief medewerker er wel even bij kan doen. Wij zijn echter van mening dat goed mobiliteitsmanagement geen bijzaak is, maar een hoofdzaak. Je hebt jouw werknemers een keuzemogelijkheid geboden voor meerdere vormen van mobiliteit. Wellicht in een combinatie van een (deel)auto en openbaar vervoer. Zowel juist verwerken van de diverse kosten en fiscale aspecten, als de controle van de gemaakte kosten van de werknemer en de doorbelaste kosten van de mobiliteitsaanbieder zijn van groot belang.

Neem contact op

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden