CONSULTANCY

CONSULTANCY

Wagenparkbeheer

Het uitvoeren, controleren en bewaken van gemaakte afspraken met zowel leveranciers als werknemers. Heb je wel eens berekend hoeveel tijd je daar maandelijks mee bezig bent?

Wagenparkbeheer

Zijn er meerdere leaseauto's of duurzame mobiliteitsoplossingen binnen jouw bedrijf? Weet je niet goed welke regelingen, fiscale voordelen en administratie je moet bijhouden? Profiteer dan van de mogelijkheid om jouw wagenpark geheel of gedeeltelijk te laten beheren door Movability. 

Wagenparkbeheer wordt vaak gezien als iets eenvoudigs, iets dat iedere ondernemer, HR- of administratief medewerker er wel even bij kan doen.

Wij zijn echter van mening dat goed wagenparkbeheer geen bijzaak is, maar een hoofdzaak. 

Een gemiddeld leasecontract heeft een looptijd van een kleine vier jaar. Als organisatie weet je dat er in vier jaar veel kan veranderen. Denk bijvoorbeeld eens aan wat er gebeurt als de berijder meer of minder gaat rijden, of een keer schade rijdt. 

Wie controleert er dan of de berijder en de leasemaatschappij juist handelen en of de doorbelaste kosten volgens afspraak zijn?

Neem contact op

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden