VACATURE

MOBILITEITS BEHEER

VACATURE

Wagenparkbeheerder – 

‘s-Hertogenbosch

 

Wij zijn een dienstverlener op het gebied van modern mobiliteitsbeheer. Wij bieden maatwerkoplossingen die passen bij de wensen van werknemers, het budget en de organisatiedoelstellingen van de opdrachtgever. Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability opdrachtgevers voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. In Nederland en heel Europa.

Voor onze opdrachtgevers beheren wij de totale mobiliteit; van auto’s tot fietsen en van 30 tot 1.000 werknemers. Ga jij de uitdaging aan om het beheer hiervan volledig op rolletjes te laten lopen?

Werken bij?
Je komt te werken in een zelfstandig en informeel team. Het team bestaat uit een manager en 3 collega’s, waar jij er 1 van wordt. Daarnaast werk je nog samen met de accountmanager en eigenaar. Je standplaats wordt Den Bosch, waar we dagelijks met het gehele team samenwerken. Om korte lijnen met je collega’s, klanten en leveranciers te houden, werken wij in de basis met alle collega’s op kantoor.

Functie:
Onze klanten zijn voornamelijk actief in de IT-branche. De mobiliteit die we inzetten bestaat voor 80% uit personenauto’s en 20% uit Mobiliteitsvergoedingen, NS-Businesscards en Leasefietsen. Daarvoor werken we samen met meer dan 25 leveranciers voor meer dan 50 klanten.

Als wagenparkbeheerder bij Movability, ben je onder andere verantwoordelijk voor de inkoop en het beheer van de leaseauto’s, contractmanagement, berijderscontact en de administratieve afhandeling hiervan.

Je komt te werken in een leuk en energiek team, bij de meest persoonlijke mobiliteitsbeheerder van Nederland. Met jouw inzet en enthousiasme ga je, samen met je collega’s, ervoor zorgen dat de werkzaamheden tijdig en correct worden uitgevoerd en ga je meehelpen om procesverbeteringen te bedenken en te realiseren. Dit alles om de opdrachtgever op de eerste plaats te zetten en te zorgen dat de werknemers van de opdrachtgever tevreden zijn.

Mobiliteit is voor werknemers van onze opdrachtgevers meer dan functioneel van A naar B reizen. Het kan voor iemand reden zijn om van baan te switchen, of met meer of minder plezier op pad te gaan. Men hecht veel waarde aan de auto waarin men rijdt, dus jij en het team hebben als missie dit zo goed mogelijk te organiseren en tegelijkertijd te werken aan uitvoering van het mobiliteitsbeleid, kostenbeheersing en verduurzaming.

De werkzaamheden op de afdeling zijn veelzijdig, hieronder een kleine opsomming:

 • Operationeel en administratief beheer in onze onlinemanagement tool;
 • Berijdersdesk en vraagbaak (bestel- en inlevertrajectbegeleiding, schades, bekeuringen, wisselingen);
 • Poolmanagement in samenwerking met onze externe poolbeheerder;
 • Controle offertes en calculaties van de leveranciers;
 • Periodieke rapportages zoals mutatie- en inhoudingrapportages;
 • Klachtenmanagement;
 • Leverancierscontact.

Binnen het team heeft iedereen een bepaalde focus op één of meerdere opdrachtgevers, afhankelijk van de omvang. Daarin is ieder eindverantwoordelijk voor zijn of haar opdrachtgevers, om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever volledig naar wens wordt geholpen. Daarin dient hij of zij ook extra taken op te pakken buiten de hierboven opgesomde werkzaamheden.

Functie-eisen:
Dit verwachten wij van jou:

 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en werkt secuur;
 • Je bent klantgericht en communicatief vaardig;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de Automotive branche (B2B) en kennis van Wagenparkbeheer of leasing is een pré;
 • Motivatie, inzet en initiatief tonen;
 • Je houdt van aanpakken, bent servicegericht en vindt het leuk om te werken met wisselende taken en prioriteiten;
 • Je bent kritisch op het proces en altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren;
 • Kennis en ervaring met Excel en Microsoft Office.

Wat krijg je?
Dit mag je van ons verwachten:

Veel vrijheid en de daarbij behorende verantwoordelijkheid, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Naast bovenstaande bieden wij ook:

 • Salaris passend bij je opleiding en ervaring;
 • Pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen;
 • Gezamenlijke lunch op kantoor op kosten van Movability.

Sollicitatie:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Voor vragen kan je contact opnemen met Youp Elias per mail youp@step2go.nl of telefonisch 06-41691350. 

Solliciteren? 

Neem hier contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

CONTACTFORMULIER

VRAGEN? WACHT NIET LANGER EN STEL ZE VANDAAG. ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR.


[contact-form-7 id="21" title="Contact form 1"]

Vul je gegevens in en ons PDF aanbod  onvangt je automatisch in je mailbox