TESLA LEASEN

In de zakenwereld is Tesla een ongekend populaire auto. Dat is niet vreemd ook: met haar onmiskenbare design, optimale snelheid en technische snufjes biedt Tesla groot gebruiksgemak. Bij Movability uit Boxmeer kunt u terecht voor deskundig advies rondom het leasen van een Tesla. Uiteraard sluiten we uw leasecontract ook voor u af, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Neem gerust contact op

Dankzij onze jarenlange ervaring in de leasewereld weten we als geen ander welke mogelijkheden er zijn. Er is vaak meer mogelijk dan ondernemers denken. We adviseren u graag, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Zo heeft u achteraf geen spijt van snelle beslissingen. Uw voordelen bij Movability:

  • Persoonlijk advies van ervaren professional
  • Geen verspilde tijd kwijt aan het vergelijken tussen leasemaatschappijen.
  • Uitgebreide dienstverlening gedurende de gehele looptijd van het contract. Indien gewenst: volledige service op het gebied van wagenparkbeheer of mobiliteitsmanagement.

Leaseofferte opvragen

De Tesla modellen die u bij ons kunt leasen zijn:

Model S: Veiligheid staat voorop bij het ontwerp van de Tesla Model S. Met verbeterde vierwielaandrijvingsystemen en twee motoren heeft u tractiecontrole onder alle omstandigheden. Hiernaast bereikt u binnen enkele seconden een snelheid van meer dan 100 km/u. Alleen Tesla beschikt over deze geavanceerde technologie! Dankzij het 17 inch touchscreen maakt u gebruik van alle luxes die de Model S u biedt: open het panoramadak, zet de airco aan of luister naar uw favoriete muziek. Een ding is zeker: wanneer u kiest voor het leasen van de Model S, zult u geen spijt krijgen.

Model 3: de Tesla model 3 is niet voor niets zo populair om zakelijk te leasen. Met een topsnelheid van maar liefst 261 k/m per uur en een Dual Motor All-Wheel Drive is het met recht een auto om trots op te zijn. Dankzij sensoren en radars die voertuigen om u heen signaleren, voorkomt u mogelijke aanrijdingen en ongelukken. Met een volle accu rijdt de Tesla model 3 zo’n 400 kilometer: genoeg voor gemiddeld dagelijks gebruik.

Naast de Model S en de Model 3 kunt u bij Movability ook terecht voor de Model X, Model Y en de Roadster.

Bij Movability kunt u ook terecht voor deskundig advies rondom andere automerken zoals KiaMercedesOpel en Volkswagen.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
 • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
 • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
 • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
 • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
 • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden