AUTO RE -OF HER-LEASEN

Auto Re- of herleasen

Het kan bij elke onderneming voorkomen; een werknemer gaat uit dienst of u heeft (tijdelijk) minder auto’s nodig. Een auto komt stil te staan maar uw onderneming zit vast aan de leaseverplichting. Tot voor kort kon u niets anders dan het leasecontract voortijdig beëindigen en de door de leasemaatschappij berekende afkoopsom betalen.

Auto lease overdragen

In het geval van een Operational Leasecontract kunnen wij u de oplossing bieden. Operational Leasecontracten zijn namelijk overdraagbaar. Hier kunt u van profiteren door een leasecontract over te laten nemen. Wij “releasen” u van uw contract.

Neem contact op

Aanbod


U kunt ons als berijder of ondernemer een contract aanbieden ter overname. Stuur ons uw lopende leasecontract en wij maken een inschatting van de overnamekans en de termijn. Daarnaast doen wij u een voorstel voor de kosten die een contractovername met zich meebrengt. Dit is altijd op basis van no-cure-no-pay.

U hoeft zelf niets te doen. Wij nemen het adverteren, contact met de leasemaatschappij en afhandeling van de papierwinkel geheel voor onze rekening. Pas als de auto overgedragen is ontvangt u van ons de factuur.

Vraag

Bent u op zoek naar een leaseauto met een reeds lopend contract waar al wat looptijd van verstreken is? Wij gaan voor u op zoek naar een contract dat aansluit op uw specifieke mobiliteitsbehoefte. Niet de zorg van langlopende verplichtingen, maar wel leasen tegen een concurrerend tarief. De huidige contracthouder wordt gevrijwaard van zijn hoge afkoopsom en voldoet een vergoeding voor de bemiddeling aan Movability. Kijk eens naar ons actuele aanbod, wellicht staat er al een interessante auto voor u bij.

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


  • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
  • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
  • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM

Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT