RE-LEASE

Het kan bij elke onderneming voorkomen; een werknemer gaat uit dienst of u heeft (tijdelijk) minder auto’s nodig. Een auto komt stil te staan maar uw onderneming zit vast aan de leaseverplichting. Tot voor kort kon u niets anders dan het leasecontract voortijdig beëindigen en de door de leasemaatschappij berekende afkoopsom betalen.

Neem gerust contact op

Auto lease overdragen

In het geval van een Operational Leasecontract kunnen wij u de oplossing bieden. Operational Leasecontracten zijn namelijk overdraagbaar. Hier kunt u van profiteren door een leasecontract over te laten nemen. Wij “releasen” u van uw contract.

Neem contact op

Aanbod


U kunt ons als berijder of ondernemer een contract aanbieden ter overname. Stuur ons uw lopende leasecontract en wij maken een inschatting van de overnamekans en de termijn. Daarnaast doen wij u een voorstel voor de kosten die een contractovername met zich meebrengt. Dit is altijd op basis van no-cure-no-pay.

U hoeft zelf niets te doen. Wij nemen het adverteren, contact met de leasemaatschappij en afhandeling van de papierwinkel geheel voor onze rekening. Pas als de auto overgedragen is ontvangt u van ons de factuur.

Vraag

Bent u op zoek naar een leaseauto met een reeds lopend contract waar al wat looptijd van verstreken is? Wij gaan voor u op zoek naar een contract dat aansluit op uw specifieke mobiliteitsbehoefte. Niet de zorg van langlopende verplichtingen, maar wel leasen tegen een concurrerend tarief. De huidige contracthouder wordt gevrijwaard van zijn hoge afkoopsom en voldoet een vergoeding voor de bemiddeling aan Movability. Kijk eens naar ons actuele aanbod, wellicht staat er al een interessante auto voor u bij.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden