OPEL LEASEN

Opel leasen?

“Sterk staaltje Opel” is een slogan die al heel wat autogebruikers wereldwijd heeft overgehaald tot aankoop of leasing van een Opel. Het is al tientallen jaren bekend dat Opel goede kwaliteit levert en we komen dan ook veel Opels tegen op de Nederlandse snelweg. Bij Movability bieden we ook auto’s van Opel aan die u tegen een scherpe prijs kunt leasen. het precies in en wat zijn de verschillen?

Neem gerust contact op

Populaire modellen voor leasing

De modellen van Opel die ondernemers veelal zakelijk leasen zijn: Astra, Karl en de Grandland X. De Astra is een dynamische en compacte auto met een soepel en levendige motor: ideaal voor zakelijk én prive. De Opel Karl is stijlvol en biedt veel opbergruimte. Hiernaast zit u hoog op de weg, fijn als u veel onderweg bent! Met een sportief en stoer design en rijke standaarduitrusting is de Grandland X met recht een auto waar u mee én in gezien wilt worden. Uiteraard zijn er naast deze modellen, ook andere modellen beschikbaar voor de zakelijke leasemarkt.

Bij Movability kunt u ook terecht voor deskundig advies rondom andere automerken zoals KiaMercedesTesla en Volkswagen.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden