KIA LEASEN?

KIA lease

Kia scoort sterk qua design en gebruikers loven het rijcomfort. Geen wonder dat Kia het best verkopende Aziatische automerk is. Lease nu uw Kia bij Movability. Een leaseaanbieder uit Boxmeer, maar actief in de wijde regio. We hebben jarenlange ervaring rondom het adviseren van leaseauto’s. Hierdoor kennen we de markt goed en weten we welke keuze u het beste kunt maken. Zowel qua auto als het leasecontract.

KIA zakelijk leasen

De populairste Kia’s om zakelijk te leasen zijn: Kia Ceed, Kia NIRO en de Kia Picanto. De Ceed is een ruime stationwagen met maar liefst 625 liter bagageruimte. De nieuwste Kia Ceed is uitgerust met de laatste features, zoals: rijbaanassistentie, dode hoek detectie, vermoeidheidsherkenning en een smart key.
De NIRO kenmerkt zicht als zuinige hybride crossover met 1.300 kilo trekgewicht. Perfect als zakelijke leaseauto.  De NIRO heeft vrijwel dezelfde nieuwste features als de Kia Ceed, waaronder vermoeidheidsherkenning en dode hoek assistentie.
De Kia Picanto is jong en stijlvol. Dit model is wat kleiner dan de Ceed en de NIRO. Toch weet de Kia Picanto ons te verbluffen met alsnog 255 tot 1010 liter laadruimte.

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


  • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
  • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
  • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT