KIA LEASEN

MOBILITEITS BEHEER

Kia scoort sterk qua design en gebruikers loven het rijcomfort. Geen wonder dat Kia het best verkopende Aziatische automerk is. Lease nu uw Kia bij Movability. Een leaseaanbieder uit Boxmeer, maar actief in de wijde regio. We hebben jarenlange ervaring rondom het adviseren van leaseauto’s. Hierdoor kennen we de markt goed en weten we welke keuze u het beste kunt maken. Zowel qua auto als het leasecontract.

Neem gerust contact op

KIA zakelijk leasen

De populairste Kia’s om zakelijk te leasen zijn: Kia Ceed, Kia NIRO en de Kia Picanto. De Ceed is een ruime stationwagen met maar liefst 625 liter bagageruimte. De nieuwste Kia Ceed is uitgerust met de laatste features, zoals: rijbaanassistentie, dode hoek detectie, vermoeidheidsherkenning en een smart key.
De NIRO kenmerkt zicht als zuinige hybride crossover met 1.300 kilo trekgewicht. Perfect als zakelijke leaseauto.  De NIRO heeft vrijwel dezelfde nieuwste features als de Kia Ceed, waaronder vermoeidheidsherkenning en dode hoek assistentie.
De Kia Picanto is jong en stijlvol. Dit model is wat kleiner dan de Ceed en de NIRO. Toch weet de Kia Picanto ons te verbluffen met alsnog 255 tot 1010 liter laadruimte.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden