LEASE

Auto leasen Uden

Wilt u een auto leasen in de regio Uden? U bent van harte welkom bij Movability. Als overkoepelende lease-aanbieder hebben we goed contact met alle leasemaatschappijen uit de regio Uden. Op basis van uw wensen selecteren we een auto en leasecontract dat het beste bij u past. U hoeft dus niet langs meerdere leasemaatschappijen om te vergelijken. Dat scheelt tijd!

Dankzij onze jarenlange ervaring in de mobility branche voorzien we u van een deskundig advies. Uiteraard sluiten we uw leasecontract ook voor u af. Lees meer over de verschillende zakelijke leasevormen voor u als ondernemer uit de regio Uden of vraag direct een offerte op.

 • Full operational lease
  Wilt u een auto leasen? Dit is de meest bekende vorm van leasing. In uw leasetarief zijn naast de rente en aflossing ook de operationele kosten opgenomen. Welke operationele kosten u daarin wilt opnemen, kiest u zelf. Het risico voor de restwaarde ligt bij de leasemaatschappij. Een voordeel voor veel ondernemers is dat de auto bij deze leasevorm niet op de balans hoeft te staan.
 • Financial lease
  Als ondernemer uit de regio Uden is het ook mogelijk om een auto te leasen onder ‘financial lease’. Bij deze leasevorm staat de financiering van uw auto voorop. Na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de afgesproken slottermijn over. Deze leasevorm kunt u vergelijken met een hypotheek op een woning.
 • Elektrisch leasen
  Wilt u graag een elektrische auto leasen in de regio Uden? Deze leasevorm wordt steeds populairder, mede dankzij de fiscale voordelen zoals de milieu investeringsaftrek en korting op bijtelling.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
 • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
 • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
 • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
 • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
 • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden