AUTO LEASEN TILBURG

Auto leasen Tilburg

Bent u ondernemer uit de regio Tilburg en wilt u graag een auto leasen? Movability uit Boxmeer biedt diverse leaseopties aan voor de zakelijke markt. We zijn een overkoepelende leaseaanbieder. Dat biedt u veel voordelen: zo hebben we contact met veel leasemaatschappijen uit de regio en kunnen we de juiste maatschappij selecteren en het beste contract voor u afsluiten.

We hebben jarenlange ervaring in de leasebranche en weten u hierdoor goed te adviseren. Wenst u een specifiek model auto of heeft u bepaalde eisen voor uw leasecontract? Neem gerust contact met ons op en wij maken uw wensen werkelijkheid.

Leaseaanbod in de regio Tilburg

Het leaseaanbod van Movability bestaat uit:

 • (Full) operational lease
  Bij deze leasevorm zijn naast de rente en aflossing ook de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen. Dit kunnen kosten zijn zoals belastingen, pechhulp of vervangend vervoer. Welke in uw leasetarief worden opgenomen, dat bepaalt u zelf. Het risico voor de restwaarde van uw auto ligt bij de leasemaatschappij. Veel ondernemers vinden het een voordeel dat de auto bij deze leasevorm niet op de balans van de onderneming vermeld hoeft te worden. Bij financial lease is dat wel het geval.
 • Financial lease
  Deze financieringsvorm kunt u vergelijken met het afnemen van een hypotheek op een woning. Maandelijks betaalt u de rente en aflossing. Na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de afgesproken slottermijn over. Hierna is de auto volledig uw bezit. Het risico voor de restwaarde ligt dan ook bij u als ondernemer uit de regio Tilburg.
 • Elektrisch leasen
  Bent u op zoek naar een elektrische auto en wilt u deze graag zakelijk leasen? Informeer gerust eens bij Movability naar de mogelijkheden. Elektrisch leasen kan onder zowel ‘(full) operational lease’ als onder ‘financial lease’.
OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


 • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
 • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
 • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT