AUTO LEASEN OSS

Wilt u een auto leasen in de regio Oss? U bent van harte welkom bij Movability. We bieden diverse leasevormen aan voor u als ondernemer uit Oss en voorzien u dankzij onze uitgebreide kennis van het juiste advies. Zo vindt u altijd een leaseoplossing die bij u past.

 

Welke voorwaarden stelt u aan een leasecontract of leaseauto? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bepaald type auto of een leaseauto met bepaalde functies? Vindt u de prijs erg belangrijk of hebt u specifieke wensen? Movability is een overkoepelende organisatie met een breed aanbod en heeft goed contact met leasemaatschappijen uit de regio Oss. Zo kunnen we u niet alleen adviseren, maar sluiten we uiteraard ook uw contract af. Movability biedt diverse leasevormen aan.

Auto leasen Oss

 • Full operational lease
  Dit is de meest bekende leasevorm. Naast de rente en aflossing zijn ook de operationele kosten in het leasetarief opgenomen. Bij deze leasevorm ligt het risico van de restwaarde bij de leasemaatschappij. Een voordeel voor veel ondernemers is dat de auto niet op de balans hoeft te staan bij deze leasevorm.
 • Financial lease
  Deze leasevorm is te vergelijken met een hypotheek op een woning. Iedere maand betaalt u de rente en aflossing. De operationele kosten zijn niet opgenomen in uw leasecontract. Na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. Bij deze leasevorm moet u de auto wel op de balans zetten.
 • Elektrisch leasen
  Ook in de regio Oss zien we ze steeds vaker op de weg: elektrische auto’s. Het leasen van een elektrische auto biedt een aantal fiscale voordelen, waardoor deze leasevorm steeds populairder wordt. Bij elektrisch leasen kunt u een auto leasen onder ‘full operational lease’ of ‘financial lease’.
OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


 • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
 • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
 • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT