LEASE

Auto leasen Oss

Wilt u een auto leasen in de regio Oss? U bent van harte welkom bij Movability. We bieden diverse leasevormen aan voor u als ondernemer uit Oss en voorzien u dankzij onze uitgebreide kennis van het juiste advies. Zo vindt u altijd een leaseoplossing die bij u past.

Welke voorwaarden stelt u aan een leasecontract of leaseauto? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bepaald type auto of een leaseauto met bepaalde functies? Vindt u de prijs erg belangrijk of hebt u specifieke wensen? Movability is een overkoepelende organisatie met een breed aanbod en heeft goed contact met leasemaatschappijen uit de regio Oss. Zo kunnen we u niet alleen adviseren, maar sluiten we uiteraard ook uw contract af. Movability biedt diverse leasevormen aan.

 • Full operational lease
  Dit is de meest bekende leasevorm. Naast de rente en aflossing zijn ook de operationele kosten in het leasetarief opgenomen. Bij deze leasevorm ligt het risico van de restwaarde bij de leasemaatschappij. Een voordeel voor veel ondernemers is dat de auto niet op de balans hoeft te staan bij deze leasevorm.
 • Financial lease
  Deze leasevorm is te vergelijken met een hypotheek op een woning. Iedere maand betaalt u de rente en aflossing. De operationele kosten zijn niet opgenomen in uw leasecontract. Na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. Bij deze leasevorm moet u de auto wel op de balans zetten.
 • Elektrisch leasen
  Ook in de regio Oss zien we ze steeds vaker op de weg: elektrische auto’s. Het leasen van een elektrische auto biedt een aantal fiscale voordelen, waardoor deze leasevorm steeds populairder wordt. Bij elektrisch leasen kunt u een auto leasen onder ‘full operational lease’ of ‘financial lease’.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
 • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
 • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
 • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
 • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
 • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden