AUTO LEASEN NIJMEGEN

Komt u uit regio Nijmegen en wilt u een auto leasen? Dat kan bij Movability in Boxmeer. We zijn een overkoepelde organisatie die samenwerkt met diverse leasemaatschappijen.

Uw voordeel? Wij adviseren onpartijdig en selecteren samen met u een partij uit regio Nijmegen die het beste bij uw vraag past. Dat kan zijn op basis van prijs of bijvoorbeeld voorwaarden die een leasemaatschappij stelt. We bieden diverse leasevarianten aan, waaronder full operational leasefinancial leasere-lease en private lease.

Full operational auto leasen Nijmegen

Wilt u een auto leasen in regio Nijmegen? Full operational lease is ideaal wanneer u alle kosten onder uw leasecontract wilt laten vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pechhulp of een inzittendenverzekering. Enkel de brandstof valt onder de bijkomende kosten. Een extra voordeel van deze leasevorm is dat u deze uitgaven niet op de balans hoeft te zetten. Vraag Movability uit regio Nijmegen gerust om advies om ‘full operational’ een auto te leasen.

Financial lease Nijmegen

Ook bieden we financial lease aan. Dit is een leasevorm waarbij u de auto least op afbetaling. Bij deze vorm van het leasen van een auto, is het wel nodig dat u de uitgaven op de balans verwerkt. Uw onderneming draagt de risico en operationele kosten.

Elektrisch leasen en re-lease

Ook in regio Nijmegen is het mogelijk om elektrisch te leasen bij diverse leasemaatschappijen. Wilt u een volledig elektrische auto rijden of liever een plug-in hybride? Deze en andere opties zijn mogelijk bij het leasen van een elektrische auto. Mocht u een operational leasecontract willen overdragen, is dat ook mogelijk bij Movability. Dat wordt ook wel ‘re-lease’ genoemd. Wij zorgen ervoor dat uw contract wordt aangeboden aan een andere geïnteresseerde. Let op, dit kan wel wat tijd in beslag nemen. Wij sturen vooraf een overnamekans en termijn. U kunt altijd vrijblijvend informatie opvragen of uw vraag bespreken.

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


  • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
  • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
  • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT