AUTO LEASEN NIJMEGEN

MOBILITEITS BEHEER

Auto leasen Nijmegen

Komt u uit regio Nijmegen en wilt u een auto leasen? Dat kan bij Movability in Boxmeer. We zijn een overkoepelde organisatie die samenwerkt met diverse leasemaatschappijen.

Uw voordeel? Wij adviseren onpartijdig en selecteren samen met u een partij uit regio Nijmegen die het beste bij uw vraag past. Dat kan zijn op basis van prijs of bijvoorbeeld voorwaarden die een leasemaatschappij stelt. We bieden diverse leasevarianten aan, waaronder full operational leasefinancial leasere-lease en private lease.

Full operational auto leasen Nijmegen

Wilt u een auto leasen in regio Nijmegen? Full operational lease is ideaal wanneer u alle kosten onder uw leasecontract wilt laten vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pechhulp of een inzittendenverzekering. Enkel de brandstof valt onder de bijkomende kosten. Een extra voordeel van deze leasevorm is dat u deze uitgaven niet op de balans hoeft te zetten. Vraag Movability uit regio Nijmegen gerust om advies om ‘full operational’ een auto te leasen.

Financial lease Nijmegen

Ook bieden we financial lease aan. Dit is een leasevorm waarbij u de auto least op afbetaling. Bij deze vorm van het leasen van een auto, is het wel nodig dat u de uitgaven op de balans verwerkt. Uw onderneming draagt de risico en operationele kosten.

Elektrisch leasen en re-lease

Ook in regio Nijmegen is het mogelijk om elektrisch te leasen bij diverse leasemaatschappijen. Wilt u een volledig elektrische auto rijden of liever een plug-in hybride? Deze en andere opties zijn mogelijk bij het leasen van een elektrische auto. Mocht u een operational leasecontract willen overdragen, is dat ook mogelijk bij Movability. Dat wordt ook wel ‘re-lease’ genoemd. Wij zorgen ervoor dat uw contract wordt aangeboden aan een andere geïnteresseerde. Let op, dit kan wel wat tijd in beslag nemen. Wij sturen vooraf een overnamekans en termijn. U kunt altijd vrijblijvend informatie opvragen of uw vraag bespreken.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden

Vul je gegevens in en ons PDF aanbod  onvangt je automatisch in je mailbox