LEASE

Auto leasen Cuijk

Bent u ondernemer uit de regio Grave en wilt u zakelijk een auto leasen? Movability uit de regio Grave helpt u hierbij! Dankzij ons contact met autoleasemaatschappijen in de regio weten we u goed te adviseren. We weten welke mogelijkheden er zijn en zullen u een passende oplossing bieden voor uw vraag.

Ook over de diverse leasevormen en bijhorende voor- en eventuele nadelen vertellen we u graag. Wat u mag verwachten van Movability uit de regio Grave? Persoonlijk contact, goed advies en wij sluiten uw leasecontract af. Dat scheelt u veel tijd! Movability biedt de volgende leasevorm aan:

Full operational lease Grave

Wellicht kent u deze leasevorm al, want dit is de meest bekende vorm van het leasen van een auto: full operational lease. Deze leasevorm is geliefd bij veel ondernemers omdat het een “off-balance” financieringsvorm is en omdat alle kosten voor de auto in het leasetarief opgenomen worden. Denk hierbij aan de verzekeringen, pechhulp, reparatie en onderhoud of vervangend vervoer. U kiest zelf welke operationele kosten in het leasetarief worden opgenomen.

Financial lease Grave

Bij deze leasevorm staat de financiering van uw auto voorop. Na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. Deze leasevorm kunt u vergelijken met een hypotheek op een woning.

Elektrisch leasen

Wilt u een elektrische auto leasen? Waarschijnlijk ziet u deze steeds vaker rijden in de regio Grave. U kunt bij Movability kiezen voor zowel full operational lease als financial lease, wanneer u een elektrische leaseauto wenst.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden