AUTO LEASEN GRAVE

Auto leasen Grave

Bent u ondernemer uit de regio Grave en wilt u zakelijk een auto leasen? Movability uit de regio Grave helpt u hierbij! Dankzij ons contact met autoleasemaatschappijen in de regio weten we u goed te adviseren. We weten welke mogelijkheden er zijn en zullen u een passende oplossing bieden voor uw vraag.

Ook over de diverse leasevormen en bijhorende voor- en eventuele nadelen vertellen we u graag. Wat u mag verwachten van Movability uit de regio Grave? Persoonlijk contact, goed advies en wij sluiten uw leasecontract af. Dat scheelt u veel tijd! Movability biedt de volgende leasevorm aan:

Full operational lease Grave

Wellicht kent u deze leasevorm al, want dit is de meest bekende vorm van het leasen van een auto: full operational lease. Deze leasevorm is geliefd bij veel ondernemers omdat het een “off-balance” financieringsvorm is en omdat alle kosten voor de auto in het leasetarief opgenomen worden. Denk hierbij aan de verzekeringen, pechhulp, reparatie en onderhoud of vervangend vervoer. U kiest zelf welke operationele kosten in het leasetarief worden opgenomen.

Financial lease Grave

Bij deze leasevorm staat de financiering van uw auto voorop. Na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. Deze leasevorm kunt u vergelijken met een hypotheek op een woning.

Elektrisch leasen

Wilt u een elektrische auto leasen? Waarschijnlijk ziet u deze steeds vaker rijden in de regio Grave. U kunt bij Movability kiezen voor zowel full operational lease als financial lease, wanneer u een elektrische leaseauto wenst.

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


  • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
  • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
  • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT