AUTO LEASEN GEMERT

Auto leasen Gemert

Bent u ondernemer uit de regio Gemert en wilt u zakelijk een auto leasen? U bent van harte welkom bij Movability. We zijn een overkoepelende leaseaanbieder en hebben contact met leaseaanbieders uit de regio Gemert. Zo zijn we op de hoogte van alle mogelijkheden en dat biedt een goede basis om u deskundig te adviseren.

Ook als u op zoek bent naar volledige ondersteuning op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement helpt Movability uit de regio Gemert u graag! Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de fleet & mobility branche weten we ons als geen ander binnen dit domein te bewegen. Vraag direct vrijblijvend een offerte op of lees meer over onze leasevormen.

(Full) operational lease

Dit is de meest gekozen vorm bij het leasen van een auto. Wanneer u ervoor kiest om een auto te leasen onder ‘(full) operational lease’ zijn naast de rente en aflossing ook de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen. Het risico voor de restwaarde ligt bij de leasemaatschappij. Een voordeel voor veel ondernemers is dat dit een off-balance financieringsvorm is.

Financial lease

Wilt u een auto leasen op afbetaling? Dat kan met financial lease. Na afloop van uw leasecontract neemt u de leaseauto voor de afgesproken slottermijn over. De operationele kosten zijn niet opgenomen in uw leasetarief en bij ‘financial lease’ moet u de auto wel op de balans van uw onderneming vermelden.

Elektrisch leasen

Elektrische auto’s zijn steeds meer in opkomst. Mede omdat ons wegennet steeds verder wordt uitgebreid met oplaadpunten. Ook biedt het leasen van een elektrische auto een aantal fiscale voordelen, zoals de milieu investeringsaftrek en korting op bijtelling. Bij het leasen van elektrische auto in de regio Gemert kunt u kiezen voor zowel ‘full operational lease’ als ‘financial lease’.

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


  • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
  • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
  • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT