AUTO LEASEN WIJCHEN

Auto leasen Wijchen

Een maatwerk leaseoplossing en persoonlijk contact. Dat is wat Movability u biedt. We bieden diverse leasevormen aan. Zo is er altijd wel een oplossing die bij u past.

We hebben jarenlange ervaring in de automotive branche en zijn een overkoepelende organisatie die samenwerkt met leasemaatschappijen in de regio Wijchen. U kunt uitgaan van een nauwkeurig advies afgestemd op uw wensen.

Auto leasen Wijchen

U wilt zakelijk leasen in de regio Wijchen, maar weet u nog niet goed welke leasevorm bij u past? Movability biedt de volgende leasevormen aan:

 • Full operational lease
  Wilt u zo min mogelijk risico’s lopen en toch een auto leasen? Dat kan met full operational lease. Naast de rente en aflossing voor de financiering van de auto zijn ook de operationele kosten in het leasetarief opgenomen. Dat kunnen onder andere deze kosten zijn: reparatie, (inzittenden)verzekering, vervangend vervoer, pechhulp, winterbanden, onderhoud en reparatie. Bij deze leasevorm staat uw auto niet op de balans.
 • Financial lease
  Bij deze leasevorm staat de financiering van de auto voorop. Maandelijks betaalt u de rente en aflossing volgens het leasecontract. Is het contract afgelopen? Dan neemt u de auto voor de afgesproken slottermijn over. Deze leasevorm is te vergelijken met het nemen van een hypotheek op een woning. Bij deze leasevorm moet u de auto wel op uw balans zetten.
 • Elektrisch leasen
  Er komen steeds meer elektrische autobezitters. Dat is niet bijzonder ook, want naast dat elektrische rijden duurzaam is, biedt een elektrische auto ook fiscale voordelen. Zo kunt u gebruik maken van de milieu-investeringsaftrek en korting op bijtelling. En, er komen steeds meer ‘normale’ designs en betaalbare modellen op de markt. Bij elektrisch leasen kunt u kiezen voor zowel full operational lease als financial lease.

Re-lease

Hebt u nog een lopend leasecontract en wilt u daar graag vanaf? Bijvoorbeeld omdat u uw auto niet meer gebruikt? Movability, gevestigd in de regio Wijchen, biedt de mogelijkheid om uw leasecontract aan iemand anders over te dragen. Lees hier meer over de mogelijkheden en voorwaarden van re-lease.

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


 • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
 • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
 • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT