AUTO LEASEN VENRAY

Auto leasen Venray

Bent u ondernemer uit Venray en wilt u zakelijk een auto leasen? Of bent u op zoek naar een aanbieder van meerdere leaseauto’s voor uw personeel? U bent van harte welkom bij Movability uit Boxmeer. We zijn een overkoepelende leaseaanbieder en hebben goed contact met leasemaatschappijen uit de regio Venray.

Dankzij ons globale overzicht kunnen we u goed adviseren, nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht. Ook sluiten we uw leasecontract voor u af. Zo heeft u er verder geen omkijken naar!

Auto leasen Venray

Ons leaseaanbod bestaat uit:

  1. (Full) operational lease: Veel ondernemers uit de regio Venray kiezen voor deze leasevorm, omdat de auto bij ‘(full) operational lease’ niet op de balans van uw onderneming vermeld hoeft te worden. Naast de rente en aflossing zijn ook de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen. U kiest zelf welke en dat kunnen onder andere de volgende kosten zijn: reparatie, pechhulp, verzekeringen en vervangend vervoer.
  2. Financial lease: Bij deze leasevorm staat de financiering van uw auto voorop. Maandelijks betaalt u de rente en aflossing en na afloop van uw leasecontract neemt u de auto voor de slottermijn over. Bij deze leasevorm moet de auto wel op de balans van uw onderneming vermeld worden.
  3. Elektrisch leasen: Een elektrische auto kunt u onder zowel ‘(full) operational lease’ als ‘financial lease’ leasen. Bij de aanschaf van een elektrische leaseauto in de regio Venray profiteert u van een aantal voordelen. Zoals de milieu investeringsaftrek en korting op bijtelling.
OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


  • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
  • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
  • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT