AUTO LEASEN VENLO

MOBILITEITS BEHEER

Auto leasen Venlo

Wilt u zakelijk een auto leasen in de regio Venlo? Vraag vrijblijvend een leaseofferte op bij Movability. We zijn een overkoepelende leaseaanbieder in de regio Venlo en weten u hierdoor deskundig te adviseren.

Wilt u een specifiek model auto of bent u op zoek naar een bepaald soort leasecontract? We helpen u graag! Omdat we goed contact hebben met veel leasemaatschappijen in de regio Venlo sluiten we uw leasecontract snel af. Vraag direct vrijblijvend een leaseofferte op of lees meer over de verschillende leaseopties.

  • (Full) operational lease is wellicht de meest bekende vorm van het leasen van een auto. De rente en aflossing zijn opgenomen in uw leasetarief, maar ook de operationele kosten. Dat kunnen onder andere de volgende kosten zijn: reparatie, pechhulp, verzekeringen of winterbanden. Welke operationele kosten u in uw leasetarief opneemt is aan u. Het risico voor de restwaarde ligt bij de leasemaatschappij. En wilt u niet dat uw wagenpark invloed heeft op de balans van uw onderneming? Full operational lease is een off balance financieringsvorm.
  • Financial lease is een leasevorm waarbij u de auto na afloop van uw leasecontract overneemt voor de afgesproken slottermijn. Alle operationele kosten zijn niet inbegrepen in het leasetarief en bij financial lease moet u de auto wel op de balans van uw onderneming vermelden. Het risico voor de restwaarde ligt bij u als ondernemer uit de regio Venlo.
  • Elektrisch leasen is steeds meer in opkomst. Mede dankzij de fiscale voordelen die het leasen van een elektrische auto biedt. Zo krijgt u korting op bijtelling en profiteert u van de milieu investeringsaftrek. U kunt een elektrische auto leasen onder zowel (full) operational lease als financial lease.

Over

Movability

Met ruime ervaring en hoge klanttevredenheid kan Movability u voorzien van gedegen advies én effectieve uitvoering. in Nederland en heel Europa.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Voorziet in de wensen van moderne mobiliteit voor werknemers
  • Wij zorgen voor antwoord op alle vragen voor een optimale werknemerstevredenheid
  • Voorkomt een administratieve last op medewerkers
  • Wij zorgen ervoor dat werknemers efficiënt kunnen zijn
  • Helpt bij het maken van de juiste keuzes voor optimale besteding van het budget
  • Wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten gemaakt worden

Vul je gegevens in en ontvang dit PDF document in je mailbox. 

Download formulier A