AUTO LEASEN MILL

Auto leasen Mill

Wilt u een auto leasen in de regio Mill? U bent van harte welkom bij Movability. We hebben goed contact met veel lease-aanbieders uit de regio Mill en hierdoor kunnen we u optimaal adviseren. Ook kunt u bij ons direct uw leasecontract afsluiten.

Omdat we een overkoepelende lease aanbieder zijn, selecteren wij het beste leasecontract voor u. Gebaseerd op uw wensen! Movability biedt diverse leasevormen aan.

Auto leasen Mill

 1. Full operational lease
  Wilt u een auto leasen in de regio Mill waarbij u zo min mogelijk risico loopt? Bij deze leasevorm is de leasemaatschappij de risicodragende partij voor de restwaarde. Bij full operational lease zijn de operationele kosten in uw leasetarief opgenomen, zoals verzekeringen en pechhulp. Een bijkomend voordeel voor veel ondernemers is dat een auto onder full operational lease niet op de balans van uw onderneming hoeft te staan.
 2. Financial lease
  Bij financial lease staat de financiering van uw auto voorop. Maandelijks betaalt u de rente en aflossing en aan het eind van uw leasecontract neemt u de auto voor de afgesproken slottermijn over. Financial lease kunt u vergelijken met de financiering voor een woning.
 3. Elektrisch leasen
  Ook in de regio Mill is het mogelijk om een elektrische auto te leasen. U kunt hierbij kiezen voor zowel full operational lease als financial lease. Elektrisch leasen biedt een aantal fiscale voordelen, zoals de milieu investeringaftrek en korting op bijtelling.
 4. Re-lease

  Naast de diverse leasevormen bieden we ook ‘re-lease’ aan. Wanneer u een lopend leasecontract wilt beëindigen, helpen we u daar graag bij. Dat doen we door uw contract aan te bieden aan andere ondernemers. Zo voorkomt u een hoge boete.

OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsmanagement kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.


 • Volledige autolease oplossingen voor ZZP en MKB
 • Wagenparkbeheer uitbesteden, ondersteunen en/of verbeteren
 • Consultancy en advies bij vragen over mobiliteit binnen bedrijven in alle sectoren

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Autolease


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen

Wagenpark


Beheer
Verbetering
Snel regelen

Contact opnemen

hulp


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen

NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT