ADVIES- UTVOEREN - BEHEER

AUTOLEASE 

Bij Movability bent u aan het juiste adres voor een nieuwe auto op basis van een leasecontract. Een maatwerk leaseoplossing met een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht. Leasing is bij de meeste mensen wel bekend als “auto van de zaak” of “financiering”, maar wat houdt het precies in en wat zijn de verschillen?

Contact opnemen

Welke leaseauto constructie past bij u? 

Er zijn diverse soorten leaseauto constructies mogelijk voor uw medewerkers of voor uw wagenpark:

 • (Full) Operational Lease
  Operational Lease is wellicht de meest bekende vorm van leasing. Bij Operational Lease zijn naast de rente en aflossing voor de financiering van de auto, ook de operationele kosten in het leasetarief opgenomen.

 • Financial Lease
  Financial Lease is een vorm van leasing waarbij de financiering van de auto voorop staat. Bij Financial Lease zijn de rente en aflossing voor de financiering van de auto opgenomen.
 • Elektrisch (EV) Leasen
  Voornamelijk op de zakelijke markt heeft de elektrische auto in Nederland inmiddels een zeer sterke positie. Door de fiscale voordelen zijn auto’s met elektrische aandrijving de laatste jaren erg populair geworden om te leasen.
 • Re-Lease
  Een auto komt stil te staan maar uw onderneming zit vast aan de leaseverplichting. Re-Lease is de oplossing om van uw leasecontract af te komen.
 • Private Lease
  Deze vorm van leasing heeft gelijke eigenschapen als Full Operational Lease, maar richt zich met name op de particulier markt en ondernemers die zakelijk geen auto kunnen leasen.
 • Bijtelling berekenen
  Als u een (lease)auto ter beschikking gesteld krijgt van uw onderneming of werkgever, betaald u bijtelling indien u meer dan 500km per kalenderjaar privé rijdt.
MOBILITEITSBEHEER CASES

REFERENTIES

Niet alleen op het gebied van (auto)lease oplossingen biedt Movability haar diensten. Het hele spectrum aan mobiliteitsbeheer oplossingen wordt door haar verzorgd. Neem een kijkje op een aantal uitgewerkte cases op het gebied van mobiliteit, wagenpark beheer en meer.

Alle referenties

8 december 2021

Welzorg

Welzorg biedt mobiliteitshulpmiddelen om zorgeloos en veilig mobiel te blijven.
22 november 2021

CRH

CRH is een Ierse onderneming gespecialiseerd in bouwmaterialen.
18 oktober 2021

Opple Lighting

Opple Lighting is een internationale organisatie; één van de top-10 toonaangevende...
OVER MOVABILITY

20 JAAR ERVARING IN AUTO LEASING

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsbeheer kan Movability u voorzien gedegen advies en effectieve uitvoering.Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Mobiliteitsbeheer


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen


Duurzame mobiliteit


Auto
Openbaar vervoer
Leenauto / Leenfiets

Contact opnemen


Consultancy


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen


NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT