ADVIES- UTVOEREN - BEHEER

CONSULTANCY

Naast onze uitvoerende en beherende diensten op het gebied van mobiliteitsbeheer geeft Movability ook duidelijke consultancy (advies) over de best mogelijke oplossingen op het gebied van mobiliteit, wagenpark-beheer, auto-lease en meer. Wilt u eens met de experts van Movability om tafel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Contact opnemen

hulp over mobiliteit

Ons advies is ook onderdeel van onze totale dienstverlening in mobiliteitsbeheer. Zo denken wij graag met u mee over de mogelijkheden op de volgende gebieden

 • Leaseregelingen
  Tevreden werknemers en beheersbare kosten beginnen bij een leaseregeling. In dit document worden de spelregels vastgelegd tussen de ter beschikking stellende partij (werkgever) en de gebruiker (werknemer) van de auto.
 • Mobiliteitsregelingen
  Tevreden werknemers en beheersbare kosten beginnen bij een mobiliteitsregeling. In dit document worden de spelregels vastgelegd tussen de ter beschikking stellende partij (werkgever) en de gebruiker (werknemer) van de mobiliteit.
 • Inkoopbegeleiding en advies
  Optimaliseren van de dienstverlening en beheersbare kosten beginnen bij het inkooptraject. Elk inkooptraject starten we met de wensen van u als klant en uw onderneming.
 • Wagenparkbeheer
  Wagenparkbeheer wordt vaak gezien als iets eenvoudigs, iets dat iedere ondernemer, HR- of administratief medewerker er wel even bij kan doen. Wij zijn echter van mening dat goed wagenparkbeheer geen bijzaak is, maar een hoofdzaak.
 • Mobiliteitsmanagement
  Mobiliteitsmanagement wordt vaak gezien als iets eenvoudigs, iets dat iedere ondernemer, HR- of administratief medewerker er wel even bij kan doen. Wij zijn echter van mening dat goed mobiliteitsmanagement geen bijzaak is, maar een hoofdzaak.
 • Interim advies
  Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig voor wagenparkbeheer of mobiliteitsmanagement? Met onze jarenlange ervaring in de wereld van Fleet & Mobility ondersteunen wij uw organisatie graag bij het managen van uw wagenpark of mobiliteit.
MOBILITEITSBEHEER CASES

REFERENTIES

Niet alleen op het gebied van consultancy en advies biedt Movability haar diensten. Het hele spectrum aan mobiliteitsbeheer oplossingen wordt door haar verzorgd. Neem een kijkje op een aantal uitgewerkte cases op het gebied van mobiliteit, wagenpark beheer en meer.

Alle referenties

8 december 2021

Welzorg

Welzorg biedt mobiliteitshulpmiddelen om zorgeloos en veilig mobiel te blijven.
22 november 2021

CRH

CRH is een Ierse onderneming gespecialiseerd in bouwmaterialen.
18 oktober 2021

Opple Lighting

Opple Lighting is een internationale organisatie; één van de top-10 toonaangevende...
OVER MOVABILITY

ERVAREN CONSULTANTS IN MOBILITEIT

Met meer dan 20 jaar ervaring in mobiliteitsbeheer kan Movability u voorzien gedegen advies én effectieve uitvoering.Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

KENNISMAKEN

MAAK KENNIS MET HET
MOVABILITY TEAM


Mobiliteitsbeheer


hulp
Uitvoering
Onderhandeling

Contact opnemen


Duurzame mobiliteit


Auto
Openbaar vervoer
Leenauto / Leenfiets

Contact opnemen


Consultancy


Ervaren
Expertise
Consultancy

Contact opnemen


NEEM
VANDAAG NOG
CONTACT OP MET
MOVABILITY!


CONTACT